Vragen & Info

Vragen & Info

We proberen onze website natuurlijk zo duidelijk mogelijk te maken. Toch kan het voorkomen dat je vragen hebt waarvan je het antwoord niet kon terugvinden. Kijk dan hieronder of deze erbij staat, want daar zijn de veelgestelde vragen voor. Is dat niet het geval, dan kun je natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen!

 

Voorbereidingen

Is er een minimale periode waarvoor ik een auto of bus kan boeken?

Ja, 9persoonsbusje.nl hanteert een minimale huurperiode van 7 dagen. Wil je korter gaan, dit is natuurlijk ook mogelijk. Neem dan contact met ons op via info@9persoonsbusje.nl of telefonisch op: (+31) 30 22 707 44.

Ontvang ik na het reserveren een boekingsbevestiging?

Wanneer je de reservering hebt afgerond, wordt deze uiterlijk de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen en ontvang je de officiële huurovereenkomst. Gaat er iets mis tijdens de boeking? Neem dan contact met ons op via info@9persoonsbusje.nl of telefonisch op: (+31) 30 22 707 44.

Hoe weet ik dat mijn betaling goed is ontvangen door 9persoonsbusje.nl?

Na boeking en betaling ontvang je een boekingsbevestiging. Hier staat in aan welk bedrag je hebt voldaan. Gaat er iets mis tijdens de betaling? Neem dan contact met ons op via info@9persoonsbusje.nl of telefonisch op (+31) 30 22 707 44.

Is boeken en betalen veilig op 9persoonsbusje.nl?

Dat is het zeker! Onze betalingen verlopen via IDEAL, dat gebruik maakt van veilig internetbankieren. Dit verloopt eerst via beveiligde servers van onze betalingspartner Mollie, zodat jouw geld goed terecht komt. Vervolgens maakt IDEAL gebruik van het betalingssysteem van je eigen bank, veiliger kan haast niet. Kijk voor meer informatie op www.ideal.nl.

Daarnaast maakt 9persoonsbusje.nl gebruik van een beveiligde SSL verbinding. Hierdoor kunnen alleen wij de gegevens zien die jij invult en naar ons opstuurt. Je kunt een beveiligde SSL-verbinding herkennen aan het grijze sleuteltje voor de URL in Safari, of het groene sleuteltje voor de URL in Chrome. In het algemeen is het te herkennen aan https:// voor de website, waar dit zonder een SSL verbinding http:// is (zonder de aanvulling s dus).

Wanneer moet ik de borg betalen?

Ongeveer één maand voor vertrek ontvang je een link om het restbedrag via IDEAL te betalen. Dit bedrag is inclusief de borg en dient uiterlijk 5 werkdagen voor vertrek bij ons binnen te zijn.

Vertrek

Waar kan ik mijn voertuig ophalen?

9persoonsbusje.nl zit door heel Nederland! Daarom kan je kiezen uit de volgende ophaallocatie bij het reserveren van jouw voertuig: Amsterdam, Utrecht, Eindhoven & Tilburg! Let op; Al deze locaties betreffen ophaallocaties. Om de kosten de drukken hebben wij slechts 1 fysiek kantoor in Tilburg. Op de overige locaties staat een medewerker van 9persoonsbusje.nl met uw voertuig op de afgesproken tijd voor u klaar staat. Zorg dus dat u op tijd bent!

Wat moet ik meenemen bij het ophalen van het voertuig?

Bij het ophalen van het voertuig vragen wij om u om een dubbele legitimatie mee te nemen. Dus een paspoort én een rijbewijs. Vervolgens zal de medewerker van 9persoonsbusje.nl met u de laatste administratie afhandelen waarna u kunt vertrekken met uw busje!

 

Tijdens je reis

Welke landen mag je bezoeken met de huurauto?

Dat zijn er erg veel. Op alfabetische volgorde zijn dit: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland.

Waarom mag je niet alle landen bezoeken?

Dit heeft te maken met de verzekering. Sommige landen worden door de verzekeringsmaatschappijen als onveilig bestempeld, en verzekeren de auto of bus niet als je deze landen bezoekt. Maak je daar een ongeluk of schade, dan zijn die kosten voor eigen rekening.

Krijgen we hulp in geval van pech of schade?

Uiteraard zijn al onze personenbussen voorzien van 24/7 pechhulp en vervangend vervoer door heel Europa.

 

Inleveren van het voertuig

Waar en wanneer moet ik mijn voertuig inleveren?

Tijdens je reservering heb je een datum, tijd en locatie ingevuld waarop jij het voertuig in wilt leveren. Op dit afgesproken tijdstip zal er een medewerker van 9persoonsbusje.nl voor je klaar staan om het voertuig weer in ontvangst te nemen. Wil je het voertuig iets eerder inleveren of komt de afgesproken tijd toch niet helemaal lekker uit? Geen probleem, maar neem altijd tijdig contact op met 9persoonsbusje.nl dan zoeken we een nieuwe tijd welke ons beide schikt!

 

Na terugkomst

Wanneer krijg ik de borg van de bus terug?

Indien de bus schoon, afgetankt en zonder schade wordt ingeleverd dan staat de borg binnen een week na het inleveren van het voertuig weer op uw rekening. In geval van schade, diefstal of het niet schoon terugbrengen van de auto of bus kunnen we (een deel van) je borg inhouden. In geval van schade hangt het af van de kosten om de schade te repareren. Bij diefstal ben je de gehele borg kwijt, maar het kan zijn dat je reisverzekering dit alsnog dekt, check dit dus goed! In geval van het niet schoon terugbrengen van de auto of bus brengen wij schoonmaakkosten in rekening. Voor schoonmaken rekenen we minimaal €25,-. De hoogte van de kosten zijn afhankelijk van de staat waarin de auto of bus wordt ingeleverd. Zorg dus dat je je auto of bus schoon en opgeruimd weer inlevert!

Hoe worden de extra gereden kilometers (buiten het aantal vrije kilometers) verrekend?

Met onze busjes mag je 200 kilometer vrij rijden per dag. (Bijvoorbeeld: voor een boeking van 10 dagen krijg je 2000 km vrij). Wil je verder gaan rijden, dan betaal je per overkilometer €0,19. Eventuele overkilometers zullen we van je borg inhouden en vind je terug op de eindfactuur. Heb je een kilometervrije bus gehuurd? Dan gaat het voorgaande uiteraard niet op. Bij kilometervrij mag je een onbeperkt aantal kilometer rijden gedurende de huur zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Wat gebeurt er bij een boete?

Een boete komt vaak pas een paar weken later binnen, en zal dan doorgestuurd worden naar de desbetreffende hoofdboeker. Het bedrag van de boete inclusief €15,- administratiekosten dient na versturen binnen 5 werkdagen betaald te worden.

 

Klantenservice

Wanneer is de klantenservice bereikbaar?

Wij zijn altijd bereikbaar op ons emailadres info@9persoonsbusje.nl. Wil je telefonisch contact met ons op nemen, dan kun je ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 20.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10.00 – 17.00 uur op (+31) 30 227 07 44.

 

Annuleren

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Je kunt je boeking annuleren door contact met ons op te nemen via info@9persoonsbusje.nl of te bellen met (+31) 30 22 707 44.

Hoeveel krijg ik terug als ik mijn boeking annuleer?

Dit is afhankelijk van het aantal weken voor de begindatum van je boeking:

  • Tot 7 dagen voor vertrek krijg je 80% van het totaalbedrag terug.
  • Wil je je boeking annuleren in een periode korter dan 7 dagen voor het begindatum van je vertrek? Dan krijg je helaas niets terug.

 

Onbezorgd op reis

Onbezorgd op reis

GoRoadtrip staat garant voor betrouwbare auto’s en busjes, waarmee je veilig en onbezorgd jouw Roadtrip kan maken.
 
Pechhulp. Gaat er iets kapot onderweg? Of heb je het spreekwoord “een ongeluk zit in een klein hoekje” helaas zelf ervaren? Geen nood! Al onze auto’s en personenbusjes zijn voorzien van pechhulp via onze leverancier. Eén telefoontje naar de pechhulp-lijn en je wordt zo snel mogelijk geholpen. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor uitgebreide informatie over onze pechhulp. Ook vind je informatie over pechhulp in het dashboardkastje van je voertuig.
 
Veiligheidspakket. Al onze auto’s en busjes zijn uitgerust met een veiligheidspakket, bestaande uit een alcoholtester, veiligheidsdriehoek en veiligheidshesje. Daarnaast worden al onze voertuigen regelmatig nagekeken, zodat ze in perfecte staat zijn voor jouw Roadtrip!

 

 

Bestemmingen

Bestemmingen

Met onze voertuigen mag je de volgende landen bezoeken:
 
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Hongarije, Macedonië, Madeira, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland.
 
Het is niet toegestaan met je auto of busje naar landen te gaan die niet op deze lijst staan. Dit zijn afspraken die we hebben gemaakt met de verzekering. Ga je toch naar een ander land? Dan is de auto of bus niet verzekerd voor schade, diefstal, pechhulp of andere calamiteiten.

 

 

Kosten achteraf

Kosten achteraf

Eventuele kosten achteraf worden verrekend in de borg. Dit kunnen zijn:
 
Extra kilometers. Met onze auto’s en busjes rijd je 200 kilometer vrij per dag. (Bijvoorbeeld: voor een 10-daagse boeking krijg je 2000 km vrij). Verder rijden? Dan betaal je voor elke extra kilometer met een auto €0,15 en met een busje €0,19 (behalve de kilometervrije busjes).
 
Schoonmaakkosten. Zorg dat je jouw auto of busje weer netjes inlevert. Maak het interieur eventjes schoon en haal het voertuig door de wasstraat. Vergeet dit niet, want anders worden er extra kosten in rekening gebracht.
 
Boetes en schades. Schades worden bij het terugbrengen van je auto of busje opgenomen. De kosten hangen af van de schade. Een boete komt vaak pas een paar weken later binnen, en wordt doorgestuurd naar de hoofdboeker.

 

 

Een busje of auto huren in Tilburg, Eindhoven, Utrecht of Amsterdam voor je Roadtrip

Huur bij GoRoadtrip makkelijk een auto of busje bij voor jouw Roadtrip.
Een busje huren in Tilburg voor je Roadtrip? Dat kan bij GoRoadtrip makkelijk en snel
Wil je toch een busje huren in Eindhoven voor je Roadtrip? Of misschien een busje huren in Utrecht of Amsterdam om een geweldige Roadtrip te maken? Kijk dan snel op GoRoadtrip.nl en boek de vakantie van je leven!
 
Of je nu een busje of 9-persoonsbus wilt huren voor je Roadtrip of vakantie, of je toch liever een auto wilt huren voor je Roadtrip of vakantie, bij GoRoadtrip ben je aan het juiste adres. Wij hebben de beste auto’s en busjes te huur om jouw Roadtrip compleet te maken!